Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Review Bioten!

Γεια σας κορίτσια και πάλι :) Αυτό το post είναι ένα Review για μερικά προιόντα της ΒΙΟΤΕΝ !!! Έχω δοκιμάσει αρκετά προιόντα της και σε γενικές γραμμές έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη...πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν...αρχικά να πω πως έχουν πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας!!Είναι όλα της τα προιόντα πολύ οικονομικά!!! :)

Το πρώτο λοιπόν είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού για λιπαρές μικτές επιδερμίδες!Είναι πολύ καλό μυρίζει τελεία όπως όλα τα προιόντα της bioten νιώθεις πολύ καθαρό το πρόσωπο σου μετά την εφαρμογή απλά για μεγαλύτερη δροσιά , καθαριότητα και αναζωογόνηση εγώ βάζω και lotion αν δεν θέλετε πιστεύω πως θα χρειαστείτε λίγο νεράκι να το ξεπλύνετε καλά!Περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε και φυσικά βγαίνει αντίστοιχο και για ξηρές επιδερμίδες!Η φωτογραφία είναι έτσι γιατί μου τελείωσε και έχω πετάξει τη συσκευασία του.Αυτό ισχύει και για το επόμενο προιόν!

που είναι το ντεμακιγιάζ ματιών...αυτό κάνει για όλες τις επιδερμίδες και είναι το μόνο προιόν από τη bioten που με έχει απογοητεύσει...δεν ξεβάφει με τίποτα τα αδιάβροχα προιόντα αλλά και τα κανονικά πάλι τα βγάζει με πολύ δυσκολία και τρίψιμο κάτι το οποίο καμία δεν νομίζω να το θέλει αυτό...ένα συν που έχει είναι η μυρωδιά του..αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να το αγοράσετε μόνο γι'αυτό το λόγο!


Το επόμενο είναι η ενυδατική κρεμά για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες πάλι...είμαι πολύ ευχαριστημένη  με τη δουλεία που κάνει βέβαια δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές γιατί μας τη δώσανε στο event αλλά την είχε αγοράσει η αδελφή μου πριν λίγο καιρό και την είχα βάλει και παλιότερα...κάνει πολύ καλή δουλεία πριν από το μακιγιάζ γιατί δεν έχει και καθόλου λιπαρή σύνθεση!Ελπίζω τώρα που απέκτησα και εγώ δική μου να την ευχαριστηθώ! 


Ένα ακόμη πολύ καλό προιόν είναι η τονωτική lotion την οποία την αγαπώ πραγματικά!!!Σου αφήνει μια τέλεια αίσθηση και μια φανταστική δροσιά στο δέρμα και έχει φυσικά πολύ ωραία μυρωδιά!!!Το θεωρώ και αυτό ένα απαραίτητο προιόν για το καλό καθαρισμό του προσώπου!


Και φτάσαμε στο λατρεμένο μου scrub το βάζω 2 φορές την εβδομάδα και πραγματικά κάνει το πρόσωπο μου λαμπερό και απόλυτα καθαρό! Περιέχει κόκκους από βερίκοκο οι οποίοι είναι μικροί και δεν γδέρνουν το δέρμα...γι'αυτό και το χρησιμοποιώ 2 φορές και όχι μια.Να μη πω για τη μυρωδιά του γιατί θα καταντήσω κουραστική νομίζω!


Μετά πάμε στο gel καθαρισμού που περιέχει και αυτό κυδώνι αλλά και γάλα βαμβακιού , νούφαρο και      
βιταμίνες Ε και Β5!!! Είναι από τα καλύτερα gel που έχω δοκιμάσει...χαρίζει υπέροχη δροσιά και απόλυτη καθαριότητα!Απλά δεν κάνει για τα μάτια..στα δικά μου τουλάχιστον που μπήκε λίγο κατά λάθος έτσουζε!


Και τέλος ο ορός με το χαβιάρι που δεν θα το αγόραζα αν δεν μας το δίναν στο event γιατί δεν είναι για την ηλικία μου...παρόλα αυτά το δοκίμασα χθες και σήμερα και ένιωσα να με τραβάει...νιώθεις δηλαδή ότι κάτι κάνει και αν το βάλεις βράδυ είσαι πολύ λαμπερή ίσως με πολύ καιρό χρήση να κάνει καλό και στις ρυτίδες όπως λέει γιατί ενεργοποιεί το κολλαγόνο! Προτείνετε για ηλικίες από 40 και πάνω...

Αυτά είχα να πω λοιπόν ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ...περιμένω και τις δικές σας απόψεις για τα προιόντα της bioten και προτείνετε μου και άλλα που δεν έχω δοκιμάσει...θέλω πολύ να δοκιμάσω και κάποιο προιόν της για το σώμα...πιο θα μου προτείνατε??? Τα λέμε στο επόμενο Post!Να περνάτε καλααααααα!!! Φιλία πολλά!!! :)

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. den kanei gia mas bre...emeis eimaste pipinia xixiix!!! gai megaluteres hlikies nai tha einai kalo pisteuo!

      Διαγραφή
  2. to scrub de to exw dokimasei alla mou vazeis idees. hmmm!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρησιμοποιώ και γω προιόντα bioten και ειναι πολύ καλά και σε οικονομική τιμή...
    μόλις ανακάλυψα το blog σου και εγινα αναγνώστρια σου...
    Λενα
    http://favoritemomentsofmylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΝΟΩ ΣΑΝ ΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ ΑΚΟΜΗ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ...ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΟΥΛΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ POST ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ EVENT.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tis poies???na to bazeis gia na mh bgaleis ritides ok!!!na to dexto giati ritides den exeis!!se eidame apo konta den mas ksegelas xixi!!! makari na eixa k ego lio derma sa to diko sou k se fusiologiko xroma...exo polla shmadakia apoakmh kai an eimai abafh eimai kokkinh!!! :( perimeno kai to diko sou post loipon :D

      Διαγραφή
  5. γεια σου! πολυ ομορφο μπλογκ
    μου αρεσουν πολλα προιοντα της bioten καθως συνδυαζουν ποιοτητα κ καλες τιμες
    χρησιμοποιω τη σειρα για ευαισθητο δερμα αλλα για καθημερινο καθαρισμο εχω το 'πρασινο' τζελ καθαρισμου
    αυτο που θα ηθελα να βγαλουν στο μελλον ειναι κ μια μασκα προσωπου..

    φιλιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ooo nai k ego thelo maska prosopou :) einai sxedon ola kala k se polu kales times!!!exeis dokimasei k tpt gia to soma mhpos???kana body lotion apo bioten! ego shmera tha paro auto gia th kuttaritida!!!akousa kala logia apo polles k nomizo aksizei na to dokimaso!

      Διαγραφή
  6. θέλω το γαλάκτωμα και τη λοσιόν ποποοοο!
    πολύ όμορφο το blog σου :)

    vicky
    whathappensnowat.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή