Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Event Apivita!

Γεια σας κορίτσια μου και πάλι! Σ'αυτό το post θα σας πω για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ event που έχω πάει μέχρι τώρα και είναι της Apivita! Πολλά συγχαρητήρια! Ήταν όλα τέλεια οργανωμένα μάθαμε και πάρα πολλά πράγματα αλλά δοκιμάσαμε και ξεχωριστές γεύσεις! Ω!ναι...είδαμε πως μπορούμε εύκολα και με λίγα και απλά υλικά να φτιάχνουμε δύο υπέροχες συνταγές!Όμως πριν σας δείξω φωτογραφίες νομίζω πως αξίζει να σας πω λίγα λόγια για την εταιρία!Η APIVITA είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που από το 1979 δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προιόντα για την υγεία και την ομορφιά. Όλα ξεκίνησαν από το Νίκο και τη Νίκη Κουτσιανά φαρμακοποιοί και οι δύο που αποφάσισαν να φτιάξουν  τα δικά τους φυσικά καλλυντικά. Πηγή έμπνευσης της Αpivita είναι η κοινωνία της μέλισσας και τα προιόντα της , η πλούσια ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη που πρεσβεύει την ισορροπία στο σώμα,το πνεύμα και τη ψύχη!Πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες και να σας εξηγώ τι είναι το κάθε τι..




Αυτές οι τέσσερις είναι από την πολύ εντυπωσιακή παρουσίαση για τις νέες μεγάλες συσκευασίες για τις μάσκες της Apivita.Οι οποίες όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες  φτιάχνονται με φυσικά προίντα!








Στις παραπάνω φωτογραφίες όπως θα καταλάβατε είμαστε στη κουζίνα...και μας παρουσιάζει ένας καταξιωμένος σεφ με τον βοηθό του δυο πεντανόστιμες συνταγές μια σαλάτα και γλύκα spring rolls με μια ανεπανάληπτη σος από γιαούρτι! 




Σε αυτές βλέπετε ένα τμήμα του μπούφε και φυσικά τι διάλεξα να κάνω μαμ!χιχι 




Και εδώ βλέπετε εμάς με τις ποδίτσες μας έτοιμες να μαγειρέψουμε! χιχι Στις επάνω βλέπετε τη Μένια από το blog http://menia-prettylittlethings.blogspot.gr/ και τη Τόνια από το blog http://tonaki-tonaki.blogspot.gr/ και φυσικά εμένα!Στην κάτω φωτογραφία είναι η μόνη της η μικρή μου αδελφούλα που κλέβει τη παράσταση και το Blog της είναι το http://missmadden923.blogspot.gr/


Τέλος βλέπετε τα καλούδια που μας δώσανε!Τα οποία τα χρησιμοποιώ καθημερινά και θα κάνω ένα μεγάλο και αναλυτικό review για να μοιραστώ της εντυπώσεις μου μαζί σας!

Εσάς ποίο είναι το αγαπημένο σας προιόν από την Apivita???
Θα τα πούμε σύντομα σε ένα άλλο Post! Μέχρι τότε ξέρετε...να περνάτε καλά!!!
Και καλές γιορτές σε όλους!
Φιλία Πολλά!








4 σχόλια:

  1. wraia auta ta post pou kaneis. den eixa tin eukairia na paravrethw se kapoio apo auta.(kai na sou pw tin alithia de xerw k pws ginetai) parola auta, einai wraio na ta vlepw.
    perna apo to to blog mou gia ena mini GIVEAWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai ola ta event polu oraia alla to sugkekrimeno htan k polu ksexoristo! blepo eisai sxetika kainourgia blogger k isos gi'auto na mhn exeis labei prosklhsh akoma!me to kairo ola tha ginoun ;) an einai kapoio open event pantos tha se enhmeroso! ;)

      Διαγραφή
  2. πρεπει να ητανε πολυ ωραιο Event e?!το δικο μου αγαπημενο προιν της Apivita ειναι το υγρο σαπουνι κα8αρισμου με ελιια και λεβαντα αν 8υμαμαι καλα!λατρεμενο!!!ριξε μια ματια στο blog μου αν 8ελεις!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai bebaia to thimame! einai teleio ! exo kanei k post edo http://maggiedeppetf.blogspot.gr/2012/12/gel-avene-vs-apivita.html
      ame tha do to blog s me megalh m xara!

      Διαγραφή