Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Review : Biomaris

Γεια σας κορίτσια στο σημερινό post θα σας μιλήσω για την εταιρία Biomaris που έχει βιολογικά καλλυντικά γνήσιας θαλασσοθεραπείας! Είχαν τη καλοσύνη λοιπόν να μου στείλουν κάποια δείγματα να δοκιμάσω και θα σας δείξω μερικά από αυτά σήμερα!

Θα ξεκινήσω με το Dusch Shampoo το όποιο είναι ένα αρκετά καλό σαμπουάν το οποίο κάνει πολύ αφρό με το δεύτερο χέρι έχει έντονο άρωμα αλλά η μυρωδιά του δεν μένει πολύ μετά  το λούσιμο! Έχει ελαφριά σύνθεση που δεν βαραίνει τα μαλλιά και δεν λαδώνουν εύκολα που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί η ρίζα μου είναι πολύ λιπαρή! Από όλα τα προιόντα που θα σας αναφέρω έχω χρησιμοποιήσει 3 δειγματάκια ! 


Για το δεύτερο προιόν που έχω να σας πω είναι το Fresh Face Peeling είναι ένα ανάλαφρο peeling για καθημερινή χρήση με μικρούς κόκκους που δεν γδέρνουν καθόλου το δέρμα και αφήνουν ένα πολύ απαλό αποτέλεσμα! Νιώθεις το δέρμα σου πολύ απαλό έτοιμο να δεχτεί μια ενυδατική και να την απορροφήσει στη στιγμή.


Γι'αυτό μετά δοκίμασα και τη super ενυδατική κρέμα Hydro Intense Cream με SPF 10 είναι από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που έχω δοκιμάσει είναι πάρα πάρα μα πάρα πολύ ενυδατική και το καλύτερο δεν είναι λιπαρή!!! Και εγώ έχω πολύ λιπαρό δέρμα παρόλα αυτά δεν μου βγάζει καθόλου λιπαρότητα για αρκετές ώρες και κράτα το δέρμα μου ενυδατωμένο και ανάλαφρο! 


Και το τελευταίο προιόν που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμή είναι η Waschlotion που δεν είναι τονωτική lotion για μετά το ντεμακιγιάζ EINAI για ντεμακιγιάζ! Κάνει πάρα πολύ αφρό δεν έχει πολύ ωραίο άρωμα αλλά νιώθεις το δέρμα σου πολύ καθαρό και απαλό! 


Κορίτσια θα έρθει σύντομα και άλλο Post με τα υπόλοιπα προίοντα της Biomaris αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία πατήστε πάνω στο όνομα και θα σας βγάλει στη σελίδα τους στο facebook ή μπορείτε να με ρωτήσετε! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν από αυτή την εταιρία? Αν ναι ποιο και πως σας φάνηκε?! Περιμένω τα σχόλια σας !!! Φιλία Πολλά!!!!


13 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαίνονται ενδιαφέροντα προϊόντα!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    Giveaway on my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai polu endiaferonta mono k mono epeidh den xrhsimopoioun xhmika k pairnoun sustatika apo th thalassa! ;)

      Διαγραφή
  2. den exw oute egw dokimasei proionta biomaris..alla fainontai arketa endiaferonta!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai arketa kala! ego mono apo auta ta liga p exo dokimasei m aresan polu eidika h krema! ;)

      Διαγραφή
  3. geia sou koritsi molis se anakalipsa kai egina melos...prosfata eftiaksa blog kai ean theletai mpes na rikseis mia matia kai na gineis melos..se euxaristw http://forqueensbymary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου!!Πολυ ωραιο blog--απο τα αγαπημενα μου--.Μπορεις να επισκεπτεις το blog μου και να μου πεις τη γνωμη σου??(Ειναι καινουριο).... http://greektipsandtricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. geia s ! :) polu oraio to blog s! k polu omorfes eikones xrhsimopoieis! apla bale th mparitsa gia na mporoume na ginoume melos! k kalh arxh :D

      Διαγραφή
  5. ωραία ανάρτηση μπράβο..
    http://forqueensbymary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενημερωτικό post!
    Μόλις έγινα μέλος Μαργαρίτα, ρίξε μια ματιά αν θέλεις και στο δικό μου μπλογκάκι, είμαι καινούργια blogger
    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ενδιαφέρον ποστ :)

    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο post! Τα τελευταία χρόνια έχω στραφεί και εγώ σε βιολογικά καλλυντικά και το ψαχνω αρκετά.Διαβάζοντας συγκεκριμενα για τα οφέλη της αλόης βρήκα κάποια προιόντα στο http://cretansoil.com/39--natural-face-care-products και ήθελα να ρωτήσω αν τα γνωρίζεις ή αν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή