Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Review: Steam Cream from Beautytestbox !

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για μια κρέμα που ήταν δώρο-έκπληξη από την αδελφή μου.Για την Steam Cream και μπορείτε να τη βρείτε στο e-shop του Beautytestbox . Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί η δική μου έχει μια καταπληκτική συσκευασία,με τουλίπες! Που όσες με γνωρίζεται περισσότερο καιρό ξέρετε πως είναι το αγαπημένο μου λουλούδι! 


Διαθέτει μεγάλη ποικιλία με πολλά σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει περισσότερο!
Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια που έχει το Beautytestbox σε αυτό το link: 

Πάμε όμως να μιλήσουμε και για τη κρέμα γιατί είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη συσκευασία της.


Η STEAMCREAM είναι χειροποίητη και φτιάχνεται καθημερινά στο Ηνωμένο Βασίλειο με φρέσκα, ανιχνεύσιμα συστατικά. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλα τα μέρη του σώματος αλλά και στο πρόσωπο! Έχει πολύ ελαφριά υφή που δεν βαραίνει και απορροφάται γρήγορα! Η μυρωδιά της ξεχειλίζει από βότανα με πρωταγωνιστή τη λεβάντα,που σε μένα προσωπικά αρέσει πολύ! Δεν μένει μόνο εκει όμως έχει και Νερό και absolute από άνθη νεραντζιάς τα οποία ανήκουν στα φυσικά υλικά που βοηθούν το δέρμα να εξισορροπήσει. Το Αιθέριο έλαιο λεβάντας που περιέχει φημίζεται για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και χαλαρωτικές του ιδιότητες.Βούτυρο κακάο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, που και τα δύο βοηθούν το δέρμα να αμύνεται κατά της γήρανσης.Εκχύλισμα βρώμης που ηρεμεί και φωτίζει την επιδερμίδα.Αιθέριο έλαιο Rose Absolute από δαμασκηνό τριαντάφυλλο που βοηθά να διατηρηθεί απαλή και ελαστική η ώριμη επιδερμίδα και καταπραΰνει την ξηρότητα. Αιθέριο έλαιο μπλε χαμομηλιού που αυξάνει την ελαστικότητα και μαλακώνει το ξηρό δέρμα και μειώνει το πρήξιμο.Έλαιο γλυκού αμύγδαλου που μαλακώνει, ανακουφίζει, περιποιείται και τρέφει την επιδερμίδα. Έλαιο jojoba που είναι μαλακτικό αλλά δρα και κατά της ακμής εξισορροπώντας τη δημιουργία του σμήγματος.Έλαιο νέρολι που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και με νεανική όψη.

Όπως καταλαβαίνεται με τόσα συστατικά που περιέχει κάνει για τα πάντα! Εγώ την εφαρμόζω κυρίως σε αγκώνες και φτέρνες που τώρα το καλοκαίρι λόγω καιρό μου ξεραίνονται πολύ και φυσικά στο πρόσωπο πριν κοιμηθώ για να έχω ένα βελούδινο δέρμα το πρωί! 

Η κρέμα αυτή κοστίζει κανονικά 19,50 αλλά αυτή τη περίοδο στο Beautytestbox την έχουν βάλει σε έκπτωση και γενικότερα όλο το e-shop έχει εκπτώσεις και προσφορές! Σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Θα τα πούμε σύντομα σε ένα επόμενο Post. Μέχρι τότε φιλία πολλά ! 

6 σχόλια:

  1. Έχω τρέλα με αυτή την κρέμα και έχω κάνει και εγώ αντίστοιχο post στο blog μου! Μάλιστα έχουμε ακριβώς το ίδιο κουτάκι, γιατί και εγώ τρελαίνομαι για τις τουλίπες! Την αγαπώ τρελά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ ιδιαίτερη...Θέλω πολύ να την δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πολύ ιδιαίτερη να τη δοκιμάσεις πιστεύω θα σου αρέσει γιατί είναι και πολυχρηστική!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιο review και πολυ καλο προϊόν!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή